Volgcategorieën

Ga naar: navigatie, zoeken

Op deze pagina worden volgcategorieën weergegeven die automatisch worden gevuld door de MediaWikisoftware. De namen van de categorieën kunnen gewijzigd worden door de bijbehorende systeemberichten in de naamruimte "MediaWiki" bij te werken.

Volgcategorie Berichtnaam Opnamecriteria
Te indexeren pagina'sindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __INDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt geïndexeerd door robots, terwijl dat normaliter niet zou gebeuren.
Niet te indexeren pagina'snoindex-categoryDe pagina bevat het magische woord __NOINDEX__ (en bevindt zich in een naamruimte waarin dat magische woord is toegestaan), en wordt niet geïndexeerd door robots.
Pagina's die te veel kostbare parserfuncties gebruikenexpensive-parserfunction-categoryOp de pagina worden te veel kostbare parserfuncties (zoals #ifexist) gebruikt. Meer informatie.
Pagina's die missende sjabloonparameters bevattenpost-expand-template-argument-categoryNa het uitbreiden van een sjabloonparameter (iets in de drievoudige accolades, zoals {{{Foo}}})), is de pagina groter dan $wgMaxArticleSize.
Pagina's waarvoor de maximale transclusiegrootte is overschredenpost-expand-template-inclusion-categoryNa het uitbreiden van alle sjablonen, is de pagina groter dan $wgMaxArticleSize, dus zijn sommige sjablonen niet uitgebreid.
Verborgen categorieënhidden-category-categoryDit is een categoriepagina die het magische woord __HIDDENCAT__ bevat, waardoor de categorie standaard niet zichtbaar is in de lijst met categorieën op pagina's.
Pagina's met onjuiste bestandskoppelingenbroken-file-categoryEen categorie die wordt toegevoegd als een pagina een niet-bestaande koppeling bevat (een koppeling om een bestand toe te voegen als dat bestand niet bestaat).